Foredrag, fællessang og fællesspisning i Klima-køkkenet: Det blå, bæredygtige guld
Velkommen til det femte foredrag i Klima-køkken-regi.
Vi starter aftenen kl. 17.00 med workshop inden fællesspisning kl. 18.00. I workshoppen tilbereder vi og smage på blandt andet blåmuslinger. WORKSHOPPEN ER UDSOLGT
Foredrag
Hvad har gastronomi med klimavenlighed at gøre? Lea Neuberg er medforfatter til kogebogen "Feltbog for madnørder Vadehavet". Med udgangspunkt i bogen, vil Lea fortælle om det vilde ved vadehavet og sammen skal der reflekteres over, hvad vi som mennesker smed ud med badevandet, da vi industrialiserede fiskeriet. Der dykkes også ned i det blå, det grønne og det grå guld, som smager skønt og kan bæres dygtigt fra havet til middagsbordene. Det store spørgsmål er, hvordan det bæres?
Lea Neuberg er opvokset ved vadehavet og har arbejdet med mad fra willness til wellness indenfor oplevelsesturisme i projektet "Mærk Marken Smag Vadehavet". Hun har haft produktion og salg af lokale råvarer og specialiteter på Rømø og har en kæmpe passion for vadehavet.
Lea har en del uddannelser indenfor sundhed, hun er både sygeplejerske, fysioterapeut, ernæring og sundhed og har også en kandidatgrad i folkesundhedsvidenskab. Hun er ekstern lektor på UC Syd.
Program
17:00-18:00 - Workshop om blåmuslinger i Klima-køkkenet (begrænset antal pladser) UDSOLGT
18:00-19:30 - Fællesspisning
19:30-21:00 - Foredrag
Pris: 50 kr. for fællesspisning - betales ved indgangen kontant eller via Mobilepay
Foredrag: Gratis