Monopolet vil diskutere
Hvordan overbeviser jeg mine gæster om, at papsugerøret er bedre end det af plastic, når jeg holder fest? Hvordan får jeg mine grøntsagshadende børn til at spise klima-venlig mad? Hvorfor kan jeg ikke bare vælge den billige kylling til 40 kr fremfor den dyre til 150 kr?
Hvis vi skal bremse det menneskeskabte bidrag til klimaforandringerne, skal vores vaner ændres. Men hvor skal vi begynde, og hvad er vigtigst på fødevareområdet? Vær med, når viceforstander på Løgumkloster Højskole Anna Kleinsøe sammen med Henrik Frandsen, tidligere borgmester i Tønder Kommune, Anika Karlsen Thor, madudvikler og kogebogsforfatter og Mikkel Blønd Vestergaard, Klimakoordinator ved Tønder Kommune forsøger at finde svar på hverdagsdilemmaer om fødevarer og CO2-aftryk.
Monopolet
Henrik Frandsen, tidl. Borgmester Tønder Kommune
Anika Karlsen Thor, madudvikler Løgumkloster Højskole, kogebogsskribent
Mikkel Blønd Vestergaard, Klimakoordinator ved Tønder Kommune
Anna Kleinsøe, Viceforstander, Løgumkloster Højskole
Arrangementet er er del af fødevarefestivalen Smag på Marsken. Det er gratis at deltage.
Sprog: dansk